WELKOM BIJ BRASSERIE MONSEES
WELKOM BIJ BRASSERIE MONSEES
Restaurant Vlaar wordt Brasserie Monsees

Over Brasserie Monsees

Wij zijn Sander en Loes Monsees, inmiddels alweer lang samen en 2 leuke kinderen rijker! Wij hebben elkaar ontmoet bij Het Arsenaal in Naarden-Vesting, toentertijd eigendom van Paul Fagel.
Onder zijn vlag hebben wij het vak geleerd en de passie voor het vak ontdekt. We waren twintigers en ontzettend leergierig, nog steeds wel overigens. Zo is Sander na 8 jaar chef-kok te zijn geweest bij Fagel doorgegroeid tot executive chef van grote hotels, heeft grote hotels helpen opbouwen en opzetten! Loes heeft doorgeleerd voor weddingplanner en daarna docent, uiteraard horeca gerelateerd. Oftewel, leergierig!

Na een aantal jaar ging het, vooral bij Sander, erg kriebelen om toch wel een eigen zaak te beginnen. Loes vond het wat spannend, maar Sander wist haar te overtuigen! En daar is ze erg blij om!
We vonden een verbouw object in Hilversum! We moesten er wel even doorheen kijken, maar zagen zeker de potentie erin. We zijn ervoor gegaan! Na maanden flink verbouwen ontstond daar Brasserie Monsees!
In Hilversum hebben we tegenslagen gekend (VEEL) maar ook ontzettend veel mooie momenten gehad. Dat heeft ons de ondernemers gemaakt die wij nu zijn.

Hopelijk zien we jullie snel!

Lieve groet,

Sander en Loes Monsees