DINER LUNCH CLASSICS
DINER LUNCH CLASSICS

Klassiekers van Vlaar & Monsees

Steak tartaar van rund (Monsees)
18,50

Amsterdams zuur | Gepocheerd kwartel ei | Truffel mayonaise

Tonijn (Monsees)
18,50

Krokant filodeeg | Wasabi mayonaise | Ponzu | Bieslook | Limoen

Coquille & Pata Negra (Vlaar)
19,75

Geroosterde coquille | Pata negra | Salty fingers | Saus van pata negra

Bouillabaise
16,50 | 25

Crouton | Rouille | Forelkuit (Als voor- of hoofdgerecht)

Salades

Salade Monsees
21,50 | 32,50

Coquille | Pata Negra | Steak tartaar | Zeebaars | Eendenlever (Klein | Groot)

Caeser salad
22,50

Gekonfijte eend | Parmezaanse kaas | Croutons | Krokant spek | Caesar dressing

Salade burrata
19,50

Watermeloen | Gekonfijte tomaat | Amandelen | Sjalot vinaigrette

Salade Poisson
21,50 | 32,50

Coquille | Dorade | Tonijn | Ceviche roodbaars | Gepekelde zeebaars (Klein | Groot)

Arrangementen

Lunchmenu – 2 gangen
39,50
Lunchmenu – 3 gangen
47
Chefsmenu – 3 gangen
47
Chefsmenu – 4 gangen
59,50
Chefsmenu – 5 gangen
69,50
Wijn – 2 gangen
17,50
Wijn – 3 gangen
26,50
Wijn – 4 gangen
34,50
Wijn – 5 gangen
42,50

VOORGERECHTEN

Tataki van rund
18,50

Zoetzure witte kool | Edamame boon | Wasabimayonaise

Ceviche van roodbaars
18,75

Avocado crème | Mango | Lente-ui | Paprika

Zeebaars
18,75

Gepekeld | Oosterse Hollandaise | Wakame | Limoen

Watermeloen
16,75

Gerookte feta | Zeekraal | Gepofte rijst

HOOFDGERECHTEN

Kalfswang
29,50

Crème van zoete aardappel | Gekonfijte witlof | Eigen jus

Vis van de dag
Dagprijs
Tournedos
39,50

Aardappelmousseline | Geroosterde portobello | Zoetzure biet | Supplement eendenlever (+9,50)

Dorade
28,50

Op de huid gebakken | Rode bieten risotto | Schuim van Parmezaan | Borage

Geroosterde spitskool
26,50

Spinazie à la crème | Gebakken gnocchi | Gebrande hazelnoot | Geitenkaas

DESSERTS

Koffie/thee met friandises
8,50

Huisgemaakte madeleine | Nougatine | Bonbon

Eton mess
13,50

Lemon curd | Aardbei merengue | Aardbei coulis

Mississippi mud pie
14,50

Oreo ijs | Karamel | Sinaasappel gel

Crème brûlée
12,50

De klassieke crème brûlée

Mille feuille
14,50

Witte chocolademousse | Amarene kers | Mint coulis

Kaasselectie
16,50

Van kaaskamer Hooij en klomp uit Hilversum

SIDES

Brood van Matthijs Boon
6,50

Met huisgemaakte boter | Zeezout | Valderrama olijfolie

Friet
6,50

Mayonaise | Parmezaan

Frisse salade
5,50
Groenten van het seizoen
6,00