DINER DINER DINER
DINER DINER DINER

VOORGERECHTEN

Zeebaars
14,50

Gepekelde zeebaars met zoetzure komkommer, avocado crème en ceviche vinaigrette

Gamba
14,50

Bruschetta met gekonfijte gamba, witte koolsalade, tomatensalsa en kerrie mayonaise

Carpaccio
14,50

Met frisse mayonaise, aardappelkaantjes, Parmezaanse kaas, bieslook en rucola kruid

Tonijn
14,50

Dun gesneden op krokant filodeeg, wasabi mayonaise, ponzu, limoen en crème fraîche

Kalf & Tonijn
14,50

Tartaar van kalf met tonijn mayonaise, kappertjes, rucola kruid en rode ui

Watermeloen
14,50

Gemarineerde watermeloen met piccalilly, amandelen, gemarineerde paddenstoelen, gebraiseerde little gem, balsamico crumble en feta

WARME VOORGERECHTEN

Coquille
15,50

Met bloemkoolcrème, hazelnoot, spek suiker en gerookte boter beurre blanc

Zomerpasta
15,50

Lintpasta met knoflook, rivierkreeft, Parmezaanse kaas en verse truffel (kan ook V)

HOOFDGERECHTEN

Roodbaars
24,50

Met antiboise, citroenrisotto, venkel en zeekraal

Iberico
24,50

Met eigen jus, rode uiencompote en knoflookmousseline

Zeewolf
24,50

Met een romige saus van inktvis, geroosterde rode biet, spinazie salade en scheermes

Rundersukade rosé gegrild
24,50

Met rode wijn jus, Cevenne ui compote, gekonfijte prei en pompoencrème

Eendenborst
24,50

Met jus van rode biet en five spices, zoete aardappelcrème en gekarameliseerde zilverui

Zomerpeen
19,50

Uit de oven met uiencompote, schuim van zwarte knoflook en gember olie

DESSERTS

Koffie/thee met friandises
6,75

Met een huisgemaakte madeleine, nougatine en een bonbon van de Gooise Matras

Passievrucht
9,00

Mousse van passievrucht met blauwe bessen, gel van bramen en cassis ijs

Eton mess
9,00

Met witte chocolade, aardbeien, en meringue

Brownie
9,00

Met pecan, karamel en yoghurt sorbet

Crème brûlée
9,00
Kaasselectie
14,50

Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen van Het Lindenhoff uit Baambrugge

SIDES

Verse friet
5,00

Van “de Frietboutique” uit Amsterdam, met mayonaise en Parmezaanse kaas

Desembrood
6,75

Van Matthijs Boon, met olijfolie, zeezout en huisgemaakte seizoensboter

Frisse salade
4,50
Knoflookpasta
6,50
Citroenrisotto
6,50

KIDS

Tomatensoep
5,50
Pasta Carbonara
8,50

Met spek, ei en kaas

Vis met frietjes en salade
14,50
Biefstuk met frietjes en salade
14,50
Frietjes met salade en een snack
6,50

Frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets

Kinderijsje
4,50